Hjem Ledelsesrådgivning

Ledelsesrådgivning

Hjem Ledelsesrådgivning

Ledelsesrådgivning

Ledelsesrådgivning, der er med til at skabe dine resultater

Vi leverer services og rådgivning om solid implementering af digitalt støttet kompetenceudvikling baseret på etablerede metoder, ofte forskningsbaseret – udover at vi leverer læringssoftware.

Du kan vælge een eller flere af disse ydelser, afhængig hvad dit behov er, inden du træffer dit endelig valg af den datalogi, som passer dig.

Vores digitale læringsstrategiproces er en målrettet afklaring, der sikrer, at du kan kommunikere fokus og retning i dit projekt og du kommer godt fra start. Typisk foregår det i en workshop over et par gange i en periode på et par uger, hvor vi sammen etablerer det beslutningsfundament, der er basis for den videre proces.

læs mere

Hvad du ikke kan måle, kan du ikke lede”.

Indarbejd effektmåling af jeres læringsindsatser på en måde, så det er anvendeligt i hverdagen – og samtidig understøtter den langsigtede læringsstrategi.

læs mere

“Ledelse af LæringsOrganisation” er den central læringsledelsesopgave, hvor du arbejder med at videreudvikle og indarbejde selve det organistoriske fundamentet for jeres læringsstrategi – inklusiv de digitale støttesystemer

læs mere