Hjem Partnerprogram Nelleberg Potentialeudvikling

Nelleberg Potentialeudvikling

Hjem Partnerprogram Nelleberg Potentialeudvikling

Nelleberg Potentialeudvikling

Roiits Partnerprogram

Nelleberg Potentialeudvikling

Nelleberg Potentialeudviklings speciale er udvikling af mennesker og organisationer og Mette Nelleberg arbejder primært med at udvikle relationskompetencer med fokus på det gode samarbejde, kultur- og forandringsprocesser og læring i organisationen.

Roiits samarbejde med Mette Nelleberg og Nelleberg Potentialeudvikling startede i marts 2019. Vi mødtes via LinkedIn og hurtigt udviklede vi vores første fælles produkt “Næste Generation af Teamcoaching”, der ligger i spændingsfeltet mellem social læring, digitaltunderstøttet coaching og 5 Behaviors of a Cohesive Team. Det er bygget op omkring vores coachingplatform iConnect.

Vi markedsfører og implementerer “Næste Generation af Teamcoaching” under navnet Nelleberg&Andersen, og typisk går vi i samarbejde med dig, som er HR-professionel eller HR-chef i mellemstore eller store organisationer, i langsigtede projekter, der varigt skaber nye måder at arbejde i teams på.

Vil du høre mere om metoder og erfaringer, muligheder og vigtige opmærksomhedspunkter med “Næste Generation af Teamcoaching”, så kontakt én af vores to kontaktpersoner:

Mette Nelleberg
nelleberg@potentialeudvikling.nu
telefon: +45 52 40 06 67

Peter Chr. Andersen
pca@roiit.dk
telefon: +45 40 43 96 68

Besøg Nelleberg Potentialeudvikling