Hjem Ledelsen

Ledelsen

Hjem Ledelsen

Ledelsen

Direktør

Peter Chr. Andersen er Roiit´s grundlægger, idémager og direktør og har altid været den primære drivkraft bag Roiit´s aktiviteter.

Peter har i mere end 25 år beskæftiget sig med digitalt båret organisationsudvikling, såvel på det mere praktiske plan, som på strategisk niveau.

Du kan stort set altid fange Peter med dine tanker og ideer – der er næppe noget, han brænder for mere, end at være med til at udbrede meningsfyldt online social træning og læring til så mange mennesker, brancher og organisationer, som overhovedet muligt. Du kan tale med Peter om alt lige fra, hvorfor en given detalje i Agylia ser ud, som den gør, over digitale sociale læringstaktikker og implementeringer, til helt overordnet digitaliseret læringsstrategi og governance.

Roiit er en lille virksomhed med nære relationer til vores eksterne samarbejdspartnere – og vi er drevet uden ekstern kapital, hvilket vi er stolte af.

Netop den model gør, at vi kan fastholde Roiit som en selvstændig og profitabel virksomhed og alene være fokuseret på at skabe nye typer løsninger, der modsvarer de konstante forandringer i den måde, som man træner, lærer, deler viden og erfaring på mellem mennesker i en digital tidsalder.

Siden starten i 2011 har det været væsentligt for mig at bevare Roiits frihed til selv at bestemme retningen og være letbenet alene i respekt for de kunder, vi har

Har du spørgsmål om Roiit og eventuelle mulige samarbejder og/eller partnerskaber, så er du meget velkommen til at kontakte Peter direkte.

Peter Chr. Andersen
Grundlægger, direktør og chefkonsulent

Direkte: +45 4043 9668
Mail: pca@roiit.dk

Uddannelse

  • B.Sc. Økonomi og Datalogi (DØK) fra CBS
  • HD-diplom Informatik og Strategi fra CBS
  • Erhvervspsykologistudier fra DISPUK
  • CGEIT (it-governance) fra ISACA

Ekspertiseområder

  • Strategi og implementering af læringsløsninger
  • Coaching og ledelsesudvikling