Hjem Agylia LMS

Agylia LMS

Hjem Agylia LMS

Agylia LMS

by Peter Chr. Andersen
Agylia er en mobil, skalérbar og uhyre driftsikker digital læringsplatform.
Du får maksimal mulighed for at planlægge, målrette og levere mange forskellige typer af uddannelse/læring, reference- og støttematerialer til jeres medarbejdere.
Alle devices - Agylia

Rigtig Cloudløsning

Agylia er bygget som en sand cloud applikation, hvilket bla. gør det muligt at skalere antallet af brugere fra bare et par få hundrede til flere tusinde hurtigt og nemt. Agylia er sikkert, robust og kører hurtigt selv med et meget stort antal samtidige brugere og meget store og tunge filer.

Avanceret og brugervenlig mobilteknologi

Udover at understøtte læring online og i realtid, bruger Agylias mobile lærings-app avanceret offline-teknologi, som gør dine brugere i stand til at tilgå læringsmaterialet på en hvilken som helst smartphone, uanset hvor de er i verden.

Udvidet rækkevidde understøttet af multiportal-funktionalitet

Agylia er designet med mulighed for at køre flere læringsportaler på samme platform, så du i virkeligheden kan vejlede og støtte brugere på meget forskellig vis også uden for din egen organisation; tilpasset f.eks. dine leverandører, dine distributører og/eller dine kunder – på samme elegante måde, som du gør med dine egne medarbejdere og kolleger.

Social Læring

Agylia gør det muligt for brugerne at udveksle know-how med hinanden ved at gøre det nemt at dele det indhold, de selv skaber og ved at gøre det let at deltage i forskellige debatter på platformen.

 Hvorfor vælge Agylia?

  • Moderne, attraktiv og brugervenlig brugergrænseflade
  • Det kan brandes fuldstændig efter jeres branding retningslinjer
  • Markedsledende fleksibel mobil app
  • Cloud baseret skalérbarhed og sikkerhed

Giv jeres medarbejdere den viden, de har behov for

Administrér, planlæg og levér al jeres digitale læringsmateriale – herunder microlærings-elementer, videoer, PDF´er, Office-dokumenter og meget mere,

Uanset hvor dine medarbejdere fysisk befinder sig, kan du levere dem det læringsmateriale, de har behov for. Agylias Apps er udviklet til både iOS og Android smartphones – og man kan downloade indholdet, gå offline og stadigvæk være istand til at tilgå læringsmaterialet.

Agylia Apps er derfor en god løsning for dem, der arbejder udenfor kontoret/arbejdspladsen, f.eks. kørende sælgere eller håndværkere eller bare alle, der pendler meget og må arbejde fleksibelt.