Hjem Partnerprogram Hammer@Hollænder

Hammer@Hollænder

Hjem Partnerprogram Hammer@Hollænder

Hammer@Hollænder

Roiits Partnerprogram

“Styrkede Omsorgsfællesskaber” i samarbejde med Hammer&Hollænder

Med Roiits partnerskab med Mette Hammer og Mira Hollænder fra organisationsentreprenørerne Hammer&Hollænder har vi skabt et enestående og helt nyt fundament for at kunne tilbyde kommuner og organisationer løsninger på nogle af de allermest brændende og aktuelle problematikker, særlig når det gælder forandringsledelse omkring de meget borgernære services.

Sammen markedsfører og implementerer vi vores fælles koncept under visionen: ”Styrkede Omsorgsfællesskaber”. Her samarbejder vi med progressive kommuner overalt i landet med et særligt fokus på at løse konkrete og lavpraktiske udfordringer i og omkring problematikken: ”Hvordan leder, projekterer og implementerer vi robuste, moderne, motiverende og inddragende modeller for aktiv borgerinddragelse, brugerdialog og lærende samskabelse – til glæde for borgeren, pårørende og vores frontmedarbejdere”.

Med vores spændende samarbejde knytter Roiit an til Hammer&Hollænders mange års praktiske erfaring med forandringsledelse specifikt i kommuner, der giver resultater når:

  • Større omstruktureringer og politiske beslutninger skal implementeres f.eks. ny lovgivning, sammenlægning af institutioner og administrative enheder.
  • Samarbejdet skal styrkes for at blive succesfulde sammen og undgå fejl og misforståelser, når opgaverne går på tværs.
  • Der er brug for at opbygge kompetencer og træne ny adfærd, der tager hånd om det, der presser f.eks. i samarbejdet eller når der skal ske forandringer.

… og kombinerer det med vores erfaringer med at indarbejde den moderne lærende organisation vha. digitale læringsplatforme, social læring og mobilitet – også i miljøer og fællesskaber, der har mange mål at skulle opfylde.

Vil du høre mere om metoder og erfaringer, muligheder og vigtige opmærksomhedspunkter for Styrkede Omsorgsfællesskaber, så kontakt én af vores tre kontaktpersoner:

Mette Hammer
mette@hammerhollaender.dk
telefon: +45 29 69 48 99

Mira Hollænder
mira@hammerhollaender.dk
telefon: +45 51 90 66 23

Peter Chr. Andersen
pca@roiit.dk
telefon: +45 40 43 96 68

Besøg Hammer&Hollænder (Eksternt link)