Hjem Kontakt

Kontakt

Hjem Kontakt

Kontakt

by Peter Chr. Andersen

 Book et møde

T +45 40 43 96 68
E info@roiit.dk

Solbjærget 45
3460 Birkerød
Danmark

Navn

Email

Telefon

Din besked

Svar på ofte stillede spørgsmål

Vi har mange års erfaring med at udvikle organisationer ved hjælp af videns- og læringssystemer, så vi har prøvet lidt af hvert og forstår fuldstændig, at der kan være en lang række uafklarede spørgsmål, inden man beslutter sig for at gå trinnet videre at implementere et nyt læringssystem. Kontakt os endelig uanset, hvad dit spørgsmål må være

Skal man købe jeres læringssoftware, før man kan få strategisk rådgivning?

Nej – på ingen måde. Vores serviceydelser indgår typisk som en væsentlig del af en indledende afklaringsproces. Spørg os om workshops.

Tilbyder I individuelt tilpassede forløb, som passer til vores årshjul?

Absolut – en del af vores metode er altid indledningsvis at knytte vores processer op til de deadlines og beslutningsfora, som du er en del af. Vil du vide mere, spørg os om vores faseplanlægning.

Hvordan vil I sikre, at det kan betale sig at samarbejde med jer?

Som en del af den måde, vi arbejder metodisk på, udarbejder vi en solid sagsfremstilling og beslutningsgrundlag, inden du investerer i software og begynder at rulle systemerne ud og gennemfører undervisning. Læs mere om ROI – læringseffektledelse og professionalisering

Er der brancher, som I er særligt specialiseret indenfor?

Nej – behovet for kontinuerlig læring og efteruddannelse er universelt uanset, hvad man er optaget af i hverdagen og hvilken branche man arbejder i. Når det er sagt, så er vi særligt erfarne indenfor social-, sundheds- og velfærdssektoren, herunder frivillighed.