Hjem Tema Har du hørt om mobile lærings-apps, men egentlig aldrig rigtig prøvet dem?

Har du hørt om mobile lærings-apps, men egentlig aldrig rigtig prøvet dem?

Hjem Tema Har du hørt om mobile lærings-apps, men egentlig aldrig rigtig prøvet dem?

Har du hørt om mobile lærings-apps, men egentlig aldrig rigtig prøvet dem?

by Peter Chr. Andersen

Hent nu din egen gratis version af Agylia’s lærings-app og oplev selv, hvad mobil læring og mikrolæring er.

I forskningsprojektet Learning Technology Research (LTR) Project, gennemførte vores samarbejdspartner Agylia og et forskningshold fra University of the West of England en omfattende undersøgelse af, hvordan mobile læringsteknologier i virkeligheden bliver anvendt.

Over 300 deltagere deltog i projektet, hvor de undervejs modtog en serie af mikrolæringsmoduler over en 2 ugers periode i deres Agylia Lærings App på deres smartphone. Ved at kombinere og fortolke diverse tests, spørgeskemaer og dataanalyser har forskningsholdet opnået et fascinerende indblik i, hvordan brugere interagerer med mobilt læringsindhold og i hvor effektive, disse formater er.

Vi her i Roiit vil gerne dele disse væsentlige resultater med vores omverden – som en indspark i debatten om, hvilken vej læring og kompetenceudvikling i virkeligheden går. Så derfor stiller vi sammen med Agylia projektets resultater inkl. LTR projekt app’en gratis til rådighed for enhver med interesse i dette. Inden i app’en finder du mikrolæringsprogrammet i form af en serie af læringsmoduler, samt den samlede resultat-rapport fra forskningsprojektet.

Learning Technology Research (LTR) Project app’en:

Gør følgende

For at få adgang til det spændende indhold, skal du bare downloade app’en til iOS devices, alternativt downloade app’en til Android devices. App’en virker lige godt på begge platforme, så der er frit valg og du bestemmer selv.

Dette får du

Eftersom forskningsprojektet er afsluttet nu, så er al materialet, som blev skabt dengang, på forhånd gjort tilgængeligt og lagt ind i app’en – du skal altså ikke vente i de samme 2 ugers tid, sådan som deltagerne skulle i sin tid. Det hele er pakket og klart. Diskussions forum er lukket ned for nye indlæg, men du se kommentarer og se, hvad folk har talt om undervejs. Yderligere materiale er også gjort tilgængeligt, så du kan arbejde videre det internt i din egen virksomhed.

Temaet, der drøftes i app’en, er moderne læringsteknikker og -metoder. Når du downloader app’en, kan du vælge enten bare at gennemse projektet, som det var, eller selv arbejde dig igennem de forskellige mikrolæringsmoduler, for derigennem selv at opleve og lære nye måder at gøre tingene på – og opleve, hvad mikrolæring handler om i virkeligheden.

Eneste præmis, som gælder særligt for os skandinaver, er, at eftersom forskningsprojektet er engelsk, er materialet også på engelsk – så der er en mindre sprogudfordring, som vi håber, at du trods alt kommer godt over og at du får glæde af den viden, som projektet tilbyder.

Og skulle der være detaljer, der kræver yderligere uddybning/fortolkning, står vi naturligvis til rådighed her hos Roiit. Du er altid velkommen.

Henvisninger

Læs også indlægget om, hvordan Mikrolæring tilbyder fordele for både medarbejderen og for arbejdspladsen

Skriv til mig direkte, hvis du har spørgsmål og gerne vil undersøge og videreudvikle jeres muligheder indenfor digitalt støttet læring/træning – det koster ingenting, at vi taler sammen og du er meget velkommen

Mail: pca@roiit.dk
Tlf: +45 4043 9668

Mvh

Peter Chr. Andersen