Hjem Corona Pro Bono: Få 1:1 Sparring

Corona Pro Bono: Få 1:1 Sparring

Hjem Corona Pro Bono: Få 1:1 Sparring

Corona Pro Bono: Få 1:1 Sparring

Læringsledelse i lyset af Coronavirus / covid-19

Corona Pro Bono:
Få 30-minutters 1:1 Learning and Development sparring over telefonen – her – nu!

Er I hårdt Corona-ramte på jeres Learning & Development program – og er I lige nu rigtig dårlig rustet til at hjælpe jeres medarbejdere online?

Du kan afbøde væsentlige dele af de negative konsekvenser, som Coronavirus / covid-19 har på jeres traditionelle kompetenceudviklingsprogrammer / læringsorganisering, ved at omlægge over mod mere digitaliserede læringsformater.

Og det er muligt at komme i gang med jeres omstilling til online læring relativt hurtigt (også inden sommerferien) – det behøver ikke at koste en krig – og pengene tjenes hjem igen.

Brug os – vi har et tilbud til dig nu her

Brug os her i Roiit til at skille de fleste irrellevante overvejelser fra – og skære ind til de væsentligste, så du kan få indkøbt en digital læringsløsning, I kan bruge snarest muligt.

Vi har – som du/I – ligeledes parkeret os på hjemmearbejdspladser og har i princippet en tom mødekalender. Det betyder, vi vil og kan bruge noget den tid, vi på den måde får foræret, til konstruktivt Pro Bono arbejde. Frivillig og ubetalt arbejde til glæde for vores medmennesker, der måske normalt ikke finansierer ydelser som vores, men som nu står med problemerne til relativt langt op over ørerne.

Vores 30-minutters Corona Pro Bono rådgivning her er 100 procent uden medfølgende krav om, at I skal købe vores ydelser og/eller løsninger efterfølgende.

Lad os holde hovederne kolde, hjerterne varme, støtte hinanden og ride stormen af sammen – uden at mødes fysisk.

Udfyld nedenstående kontaktformular og send den afsted. Så griber vi fat i dig så hurtigt, vi kan

Når du sender denne ansøgning til mig, giver du mig samtidig dit samtykke til, at jeg må behandle de persondata, du har opgivet til mig. Jeg bruger dine data til at kunne komme i kontakt med dig. Informationer om din virksomhed bruger jeg til at afdække, hvordan Roiit kan hjælpe dig. Du har som altid ret til opnå indsigt i de data, vi har registreret om dig og din virksomhed og til hvilket formål, vi har dem, ligesom du har ret til at få dine data berigtiget/slettet. I så fald er du velkommen til at kontakt os direkte på info@roiit.dk