Hjem Corona Pro Bono: Få 1:1 Sparring

Corona Pro Bono: Få 1:1 Sparring

Hjem Corona Pro Bono: Få 1:1 Sparring

Corona Pro Bono: Få 1:1 Sparring

Lærings- og innovationsledelse i lyset af Coronavirus / covid-19

Corona Pro Bono:
Få 30-minutters 1:1 sparring over telefonen – her – nu!

Er I hårdt Corona-ramte på jeres Learning & Development program – og er I lige nu rigtig dårlig rustet til at hjælpe jeres medarbejdere online?

Du kan afbøde væsentlige dele af de negative konsekvenser, som Corona/Covid-19 har på jeres traditionelle innovations- og kompetenceudviklingsinitiativer ved at omlægge over mod mere digitaliserede formater.

Og det er muligt at komme i gang med jeres omstilling hurtigt (også inden sommerferien) – det behøver ikke at koste en krig – og pengene tjenes hjem igen.

Brug os

Brug os her i Roiit til at skille de fleste irrelevante overvejelser fra – og skære ind til de væsentligste, så du kan få indkøbt en digital lærings- eller innovationsløsning, I kan bruge snarest muligt.

Vores 30-minutters Corona Pro Bono rådgivning her er 100 procent uden medfølgende krav om, at I skal købe vores ydelser og/eller løsninger efterfølgende.

Udfyld nedenstående kontaktformular og send den afsted. Så griber vi fat i dig så hurtigt, vi kan

Når du sender denne ansøgning til mig, giver du mig samtidig dit samtykke til, at jeg må behandle de persondata, du har opgivet til mig. Jeg bruger dine data til at kunne komme i kontakt med dig. Informationer om din virksomhed bruger jeg til at afdække, hvordan Roiit kan hjælpe dig. Du har som altid ret til opnå indsigt i de data, vi har registreret om dig og din virksomhed og til hvilket formål, vi har dem, ligesom du har ret til at få dine data berigtiget/slettet. I så fald er du velkommen til at kontakt os direkte på info@roiit.dk