Hjem CLO – Chief Learning Officer Workshop

CLO – Chief Learning Officer Workshop

Hjem CLO – Chief Learning Officer Workshop

CLO – Chief Learning Officer Workshop

2-dags workshop (á 7,5 timer) + forudgående CLO-profilering + efterfølgende implementeringscoaching = varighed ca. 4 uger fra start til slut.

Hvis du som CLO ikke har “røv i bukserne”, så bliver HR ved med at være virksomhedens rytmesektion

Citat: Mette Nelleberg, strategisk kompetenceudvikler

På CLO-workshoppen får du adgang til et gennemarbejdet materiale med lavpraktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister, trin-for-trin-guides samt ikke mindst vejledning fra 2 erfarne HR-udviklingskonsulenter. Altsammen designet for at reboote din handlekraft som CLO.

Lær at lede læring rigtigt – fra start

Og spar på budgettet

Workshoppen tager livtag med traditionel HR-udvikling og gør op med al vanetænkning.

Du fordyber dig i, hvordan du konkret opbygger din egen gameplan for aktiv læringsledelse – som bliver dit afsæt til, hvordan du fremover vil lede jeres læringsorganisering.

Workshoppen …

… løser problemer, når du …

✔ … har mistanke om, at I saboterer jeres egen kompetenceudvikling (uden at vide hvordan)
✔ … har en formodning om, at medarbejderne ønsker et andet lærings-setup end det nuværende
✔ … ikke tydeligt nok adskiller jer fra konkurrenterne
✔ … oplever, at onboarding af nye medarbejdere er for svært (at det tager for lang tid)
✔ … oplever, at medarbejderne for ofte (og for længe) siger: ”Det har jeg ikke tid til”
✔ … mangler en klar formulering af jeres kernekompetencer
✔ … oplever, at I godt kan sælge jeres læringsinitiativer ind på den korte bane, men effekten udebliver på det længere sigt

… er relevant, når du vil …

✔ … påvirke flere medarbejdere mere meningsfyldt
✔ … være bedre til at fastholde medarbejdere
✔ … tiltrække og engagere nye medarbejdere
✔ … forkorte og forenkle eksekveringen af jeres strategier
✔ … skabe bedre overblik, øge træfsikkerheden og intensivere læringsindsatsen
✔ … minimere fejl, tvivl og uenighed omkring jeres strategier

Deltagerprofil

Denne workshop henvender sig særligt til ledere med ansvar for læring/træning eller HR-konsulenter, der ønsker at arbejde endnu mere progressivt og strategisk med (digitalt støttet) læringsledelse.

Formodentlig er du allerede fagligt velfunderet, når det kommer til at støtte, motivere og udvikle mellemledere og medarbejdere på måder, så de kan indfri deres potentiale bedst muligt. Du er formodentlig allerede også veltrænet i at “flytte noget”, skabe forandringer, og altid være i tråd med jeres overordnede strategi og jeres grundlæggende værdier.

Samtidig ved du også, at det er et almént vilkår, at verden flytter sig og kravene fra dagens medarbejdere til arbejdspladsens kompetenceudvikling er anderledes end de var for bare få år siden – og at det skærper kravene om og til dine genovervejelser af de læringsstrategier og -metodikker, du anvender i dag og i morgen.

Udbytte af workshoppen

Når workshopforløbet er gennemført, er du klar til at projektere og lede moderniseringen af din virksomheds kompetenceudvikling og udarbejde en realistisk handle-/faseplan for de aktiviteter, du vil gennemføre.

Du vil kunne identificere

✔ Læringens mål
✔ Ansvar for læring
✔ Hvordan læringen skal ske
✔ Social struktur
✔ Definition af succes

Du vil kunne designe

✔ Læringens struktur
✔ Hensigtsmæssige læringsprocesser
✔ Samværet omkring læringen / Læringskulturen

Du vil kunne formulere

✔ Forventninger til det ønskede læringslederskab
✔ Krav til lederens viden og færdigheder

Format

Dette workshopforløb blander oplæg, teori fra nogle af de tunge læringsteoretikere, øvelser og eksempler fra det virkelige liv. Du får lavpraktiske anvisninger, konkrete skabeloner, tjeklister, ordlister, trin-for-trin-guides og meget mere.

Dette workshopforløb er imidlertid IKKE et traditionelt kursusforløb af typen, hvor vi leverer alt indhold og derefter tester dig i din viden – og så er vi slut. Det er derimod i HØJ GRAD et forløb, der inviterer til din aktive deltagelse.

Tidsmæssigt er forløbet opdelt i 3 dele

Del 1:  Ca. 1 uge inden selve workshoppen, kører vi ud til din arbejdsplads med din CLO-arbejdsmappe. Vi taler om, hvordan du forbereder dig godt til den kommende workshop. Det møde tager ca. 1 times tid

Del 2:  De 2 fælles workshop-arbejdsdage inde i vores lokaler vil være intensive (vi skal nå meget på kort tid på selve workshoppen). Det er 2 hele dage á 8 timer

Del 3:  Når workshopdagene er overstået, vil du i de efterfølgende 3-4 uger gøre klar at arbejde med den gameplan, du har lavet, et sted i din organisation / på din arbejdsplads. Vi mødes igen på din arbejdsplads til et nyt 1:1 arbejdsmøde, hvor vi bearbejder og evt. justerer din handleplan fra workshoppen. Det møde tager ca. 1 / 1½ time afhængig af omstændigheder

Dit tidsforbrug på dette workshopforløb vil altså række ud over de 2 x 8 timer, vi fysisk tilbringer sammen på workshoppen, idet dog naturligvis gælder, at intet er obligatorisk – du må selv afgøre, hvordan og hvor meget, du vil engagere dig. Du vil imidlertid helt sikkert opleve, at jo mere du arbejder synligt og initiativrigt – også sammen med de andre workshop-deltagere, des mere vil du få ud af workshoppen og efterfølgende opleve, at du er klar til at gå videre med det lærte i din daglige praksis.

Pris

15.000,- kr. plus moms

Tilmeld dig

Planlæg i god tid og få det ind i kalenderen – du kan altid annullere igen helt op til 30 dage før første workshopdag uden beregning.

Vælg mellem disse datoer, klik på linket, som åbner en mail i dit mailsystem. Færdiggør mailen og send den til os med din anmodning om en plads

Vi har endnu ikke programsat efterårets kalender for CLO-workshoppen.

Stay tuned

Når du har afsendt din timelding til Roiit, vil du kort efter modtage en mail fra os, hvor vi bekræfter, at vi har modtaget din mail og informerer dig, om du har fået en plads på workshoppen og hvad du så skal forvente dig.

Vi behandler din tilmelding manuelt og individuelt – processen foregår ikke automatisk. Vi stræber efter at besvare dig senest indenfor 24 timer.

Når du på denne måde skriver til os, giver du samtidig dit samtykke til, at vi må behandle de persondata, du har opgivet til os. Vi bruger dine data til at kunne komme i kontakt med dig. Informationer om din virksomhed bruger vi til at afdække, hvordan Roiit kan hjælpe dig. Du har som altid ret til opnå indsigt i de data, vi har registreret om dig og din virksomhed og til hvilket formål, vi har dem, ligesom du har ret til at få dine data berigtiget/slettet. I så fald er du velkommen til at kontakt os direkte på info@roiit.dk

Obs: Workshoppen foregår i vores fine lokaler på Gl. Kongevej 1, 2. sal, 1610 Kbh. V.
Tæt på Hovedbanegården og Vesterport Station

Vi tager forbehold for ændringer