Hjem Software iSpring Suite

iSpring Suite

Hjem Software iSpring Suite

iSpring Suite

by Peter Chr. Andersen
De bedste online læringsoplevelser fremkommer i krydsfeltet mellem dels en enkel digital læringsinfrastruktur og dels en inspirerende palet af læringsindhold, der understøtter læseren til at være nysgerrig på sit fag, tage stilling og agere … indhold bygget i et indholdsudviklingsværktøj (på eng: Authering Tool), der er lige til at gå til og som ikke koster alverden og derfor er uhyre tilgængelig også prismæssigt for mange.
Et af de bedste værktøjer af den type i markedet er ubetinget iSpring Suite. iSpring software er blevet tildelt tre Brandon Hall Gold Medals for innovation og teknologisk excellence i 2010, 2013 og 2016. Den anerkendelse borger for topkvalitet.
Roiit er officiel iSpring Suite forhandler i Skandinavien.
iSpring Suite
  • Hurtig publicering af læringsindhold – i de rigtige standarder for digitalt materiale (SCORM, AICC, xAPI) og læg det i jeres Agylia LMS løsning – ud på jeres hjemmeside, op på Youtube eller op i iSprings egen cloud løsning
  • Flash / HTML5 support – læringsmaterialet tilpasses den enhed, som skal vise indholdet (PC/Mac, Ipad, Smartphone)
  • Du kan gøre dit læringsmateriale mere relevant og “menneskeligt” ved at bruge iSprings meget store persongalleri/bibliotek af grundelementer
  • Du kan arbejde med at optage og redigere lyd, billede og video (screencasts) direkte i iSpring
  • Du kan indarbejde allerede færdige Youtube eller Vimeo film
  • Skab den nødvendige læringseffekt direkte i iSpring Suite via et stort katalog af quiz og spørgeskema elementer (vha. 23 forskellige typer af testfunktionalitet) – og træk efterfølgende rapporter om opnåede læringsresulter.
  • Opbyg og styrk egen-reflektion ved at benytte feedback- og struktureret respons-funktionalitet
  • iSpring Suites Simuleringsværktøj giver dig mulighed for at bygge interaktiv multi-vejs læring (“Vælg-din-egen-vej-igennem-læringen”)

iSpring Suite er fuldt integreret i MS Office pakken

iSpring Suite er en plug-in til MS PowerPoint; den lægger sig simpelthen som et ekstra faneblad i MS PowerPoint.

Det betyder bl.a., at du ikke behøver at logge ind i endnu et nyt system, lære det at kende og vedligeholde det. Når du een gang har downloadet iSpring Suite, åbner du blot MS PowerPoint, sådan som du er van til og bruger hele dens funktionalitet, som du i øvrigt kender fra hverdagens brug af dokumenter og filer.

Ispring Suite understøttes fuldt ud af Windows 10, Office 2016 og Office 365.

Få endnu mere ud af jeres hidtidige præsentationsmateriale

Easy Tools For Busy People

Med iSpring Suite kan du bygge videre på de præsentations- og informationsmaterialer, som du tidligere har udviklet, og/eller indkøbt udefra og konvertere det til decideret e-læringsmateriale.

Det er en virkelig effektiv måde at skabe “return on investment” i hverdagen og gør arbejdet med at få skabt online læringsmateriale utrolig meget mere overskueligt.

iSpring Suite er ualmindelig veldokumenteret som en integreret del af hele pakken, hvilket giver en god samlet driftsøkonomi

iSpring Suite kommer med et enormt læringsbibliotek med flere hundrede inspirerende supportvideoer, der løbende opdateres og udbygges – publiceret helt åbent på Youtube og Vimeo.

Du altid kan finde en læringsvideo, der fortæller dig trin-for-trin, hvordan du løser et givet problem – eller der inspirerer dig til at tænke nyt.

Få en pris og bestil samtidig en gratis 14-dages prøveversion – og se selv, hvor nemt det er at komme igang med at producere læringsindhold med iSpring Suite

Dit navn*

Din emailadresse*

Mobilnr.*

Læg gerne en besked