Hjem Casestudier Warsash Superyacht Academy

Warsash Superyacht Academy

Hjem Casestudier Warsash Superyacht Academy

Warsash Superyacht Academy

by Peter Chr. Andersen

Warsash Superyacht Academy er et banebrydende initiativ fra Warsash Maritime Academy og Southampton Solent University i England.

Warsash leverer undervisning og uddannelse for at imødekomme den stigende internationale efterspørgsel efter besætningsmedlemmer, officerer og kaptajner.

Udfordringen

Som en del af deres uddannelse tilbringer Warsashs studerende tid ombord på superyachts overalt på kloden. Tidligere ville de studerende tage deres papir­baserede undervisningsmaterialer med ombord for at kunne fortsætte deres studier. At levere opdateret printet undervisningsmateriale kostede tid og kroner for Warsash – og at sørge for at materialet blev hentet af de studerende ved ankomsten til havne over alt viste sig at blive et stigende stort praktisk problem også for de studerende.

Warsash ønskede at forandre og opgradere hele læringsoplevelsen ved at tilbyde deres studerende adgang til højere kvalitet i læringen og opdateret undervisningsmateriale uanset, hvor de var og hvornår de havde behovet.

Warsash besluttede at gøre det ved at introducere en ny mobil læringsløsning.

Løsningen

Efter at have afsøgt markedet, valgte Warsash Agylia til at løfte opgaven med at gøre det muligt for Warsashs studerende at få deres undervisningsmateriale via en mobil lærings-app.

På grund af den måde, som læringsmiljøet er skruet sammen på, hvor de studerende kan være ombord på yachts og kun ankomme havne i ganske korte tidsrum af gangen, vil en mobil lærings-app kunne give de studerende muligheden for tilgå undervisnings­materialet uanset tid og sted. Undervisningsmaterialet bliver downloaded, mens Ipad´en er online og er derfor også tilgængeligt for de studerende, mens de er offline på havet. Udover læringsmaterialet kan de hente de seneste nyheder, notifikationer og opdateringer direkte ned i app´en.

Agylia leverede en helhedsløsning til Warsash. Løsning­en indeholdt Agylias mobile lærings-app med et intuitivt og brugervenligt interface. App´en blev leveret i overensstemmelse med Warsashs corporate branding i øvrigt. Derudover leverede Agylia en cloud-baseret mobil læringsplatform, der var konfigureret til at levere undervisningsmateriale og kommunikation til udvalgte grupper af studerende.

Resultatet

Med lanceringen af deres nye lærings-app, blev Warsash det første superyacht akademi, som er i stand til at levere undervisningsmateriale, nyheder og en social kommunikationsplatform via en app.

Eftersom Warsash, som virksomhed, er fuldt fokuseret på at levere banebrydende og innovative læringsoplev­elser, der overgår de studerendes forventninger, er det Agylias opgave at understøtte Warsashs intentioner om at føre an i et altid hurtigt skiftende og meget konkurrencepræget marked.