Hjem Casestudier Meningitis Now

Meningitis Now

Hjem Casestudier Meningitis Now

Meningitis Now

by Peter Chr. Andersen

Den britiske organisation Meningitis Now er den første meningitis-patientorganisation i verden. De gik sammen med medicinalfirmaet Pfizer om at skabe e-læringsprogrammet ‘Meningitis Aware Recognition Mark for Pharmacies’ målrettet apotekere i hele landet

Udfordringen

Rachel Robinson, Acting Chief Executive hos Meningitis Now udtaler: “‘Meningitis Aware Recognition Mark for Pharmacies’ er et e-læringsprogram. Formålet med programmet er at levere præcis den information til apotekere, som der er behov for, for at rejse den nødvendige opmærksomhed på symptomer på meningitis også i hverdagen.”

“Apotekere spiller generelt en meget væsentlig rolle i lokalsamfundet, når det drejer sig om at informere borgere bredt om almene sundhedstemaer, herunder også meningitis. At rejse rundt i hele landet og uddanne og træne apotekere er imidlertid virkelig dyrt og enormt tidskrævende – og for en non-profit organisation som os, er det simpelthen bare ikke en mulighed – det er hverken effektivt eller specielt meningsfyldt. Vi gik derfor efter at finde en mere moderne, fleksibel, omkostnings-effektiv og inddragende måde at træne apotekere.”

Løsningen

Man valgte Agylia Learning Management System (LMS) som den digitale læringsplatform, der skulle levere Meningitis Aware programmet til apotekere over hele England.

“Agylia tog sig tid til at lytte til vores ønsker og krav og at forstå vores udfordringer” forklarer Rachel. “De var istand til at demonstrere, hvordan vi kan bruge platformen til at få vores træningsprogram helt ud til en modtagergruppe, som vitterligt bor over hele landet, og som bruger alle former for teknologier til at komme på nettet – det var vigtigt for os at vide, at vi kunne nå alle, både nu og i fremtiden.”

Agylia’s responsive læringsportal giver apotekerne adgang til en række e-læringsmoduler på alle platforme – desktops, tablets og smartphones.

Et af de væsentligste krav for Miningitis Now var, at den fremtidige platform skulle kunne integrere op mod og hente data fra deres Salesforce-løsning, som indeholder alle deres kontaktdata. Ved at udnytte det åbne grænseflade/API, som er indbygget i Agylia LMS, er det nu muligt at samkøre data om brugere fra Salesforce med aktivitetsdata fra Agylia LMS – og derved skabe et rigere og mere sammenhængende billede af den læring og træning, der foregår.

Resultatet

Dét, at Agylia er nemt at bruge, har været uvurderligt for Meningitis Aware programmet. Agylia LMS har givet alle nem adgang til den information, de har behov for – uanset om det er Meningitis Now’s eget personale, som arbejder med back-end administrationsmodulet eller om det er apotekerne, der bruger deres læringsportal til at videreudvikle deres viden om meningitis.

Rachel konkluderer: “Agylia LMS har leveret en stærk og fleksibel læringsinfrastruktur til os – en, der kan vækste sammen med os fremadrettet. Ved at implementere Agylia er vi nu istand til at placere Meningitis Aware programmet stærkt i apotekernes bevidsthed. Vi kan nu levere den nyeste viden direkte til dem og derigennem støtte dem godt i deres daglige arbejde med at være værdifulde i deres lokalområde.”